Savaş Satış


Son zamanlarda yazmaya pek fırsatım olmadı. Yaşamakla meşguldüm vesselam. Fakat şimdi yaşananları ve yaşattıklarıyla güzel bir insanı sizinle paylaşma vaktidir. Hayatımda güzel değişimlere sebep olan adama geliyor alkışlarınızla yazım. O bir Adana delikanlısı, Çü Dramanın Gülü kankalarının ''kirvesi'' ve oo , ooo bir Savaş Satış. Umarım beş sene sonra Beyazıt Öztürk de aynı şekilde seslenerek programına çağırır bu yükselmekte olan genç oyuncumuzu. Serüvenimiz yaklaşık sekiz ay öncesine dayansa da sizin kafaları bu kadar bulandırmayacağım tabii.

Sekiz ay önce hayli karışık bir arkadaş ortamında tanışıp birçok kötü olay yaşayıp azıcık limoni ayrılmıştık. Fakat sakin kafayla düşününce yaşanan olaylar kötü gibi görünse de bana o kadar çok güzellik katmış ki. Zaten kin gütmek huyum değildir karşımda da güzel bir adam olunca hemen eritiverdik buzlarımızı. Öyleydi böyleydi derken geçen hafta yeni tuttuğumuz noşlu sırça köşkümüzün ilk konuğu oldu Savaş. Laf lafı açtı Kerem Özdoğan hakkında yazdığım yazıdan bahsettik biraz. Bunun üzerine bir çokobiyografi de Savaş Satış için kaleme alındı. Reklam filmi öbür satırlara saklana dursun bu adam bana hayatı yaşamadan yazamayacağımı öğretmişti. Bu cümlelerin zamanı çoktan gelmiş geçiyordu yani. Peki bendeki yeri dışında kimdir Savaş Satış?

Kendisi İstanbul'un bağrından delikanlı sokaklarından gelip Adana'da tekstil mühendisliği okumuştur. Sanatçı kişiliği her anlamıyla tesadüfen gelişip zirveye oynayan başka biri var mıdır bilmiyorum. Üniversitenin ilk yıllarında bir arkadaşının gazı ile Çü Drama seçmelerine girip seçilmiştir. Ve arkadaşının o kapının dışında kalmasıyla şeytan tüyünü ortaya koymuştur. Saz ile tanışması da bir bu kadar enteresan olmuştur kendisi gibi. Zaman puslu; 2000li yılların başı takriben. Abisi küçük Savaş'a Ahmet Kaya'dan Şafak türküsünü dinletip sazı eline vermiş, o gün bugündür de pek elinden düşmemiş .


Toros Canavarı- Duman Osman




Bekçi Murtaza - Makara


                               


Kanlı Nigar





Keşanlı Ali biazzat kendileri olur ve Çü Drama'ya en iyi erkek oyuncu ödülünü getirmiştir.

Şimdilerde sinema filmi için alın teri döküp taze çekilen reklamının sevincini yaşıyor buyrun bunu da bir izleyin.



             

                     Bazı kelimelerle Savaş Satış'ı dinlediniz. Eee fragman bizden yaşaması sizden.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kim Bu Kerem Yahu?

Kerem Özdoğan Konulu Teşekkür